Nekoć MMA borac danas poznati novinar prestavlja Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u “street workoutu” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.08.2018 12:28h Autor:

Ilustracija

Nekoć poznati hrvatski MMA borac, dugogodišnji “powelifter” i “street workout” ambasador, a prosljednjih godina uspješni novinar i reporter, Marin Vlahović, će predstavljati Hrvatsku na “Street Workout Power and Strenght World Championshipu”, koje će se 23. rujna održati u latvijskoj Rigi. Vlahović je dobio direktnu pozivnicu organizatora da nastupi kao hrvatski prestavnik.

Ovo natjecanje je svjetsko prvenstvo najboljih uličnih vježbača na kojem će se okupiti sama krema svjetske scene.  Vlahović će nastupiti u kategoriji “power” gdje su natječe u disciplinama: “zgibovi +32kg”, “dipsevi +48kg”, “čučnjevi +75kg”, a pobjednik je onaj natjecatelj koji skupi najviše bodova u sve tri discipline.

Iako ima problema s ozljedom ramena, 38-godišnji zagrebački vježbač vjeruje da će biti u potpunosti spreman i vrlo konkurentan čak i za najveće uspjehe u Rigi.

O tome da će 23. rujna nastupiti na Svjetskom prvenstvu uličnih vježbača je izvijestio preko svog Facebook profila. S obzirom na nedostatak krovne organizacije ili udruge, kada govorimo o “Street workoutu” u Hrvatskoj, Vlahović je u potrazi za sponzorima koji bi ga podržali na ovako uglednom natjecanju.

Više informacija o samom Svjetskom “Street Workout” prvenstvu, potražite na ovom LINK-u.


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI