Narednog vikenda u Velikoj Gorici "Noć borilačkih sportova" – Nastupa Ivica Bačurin!

Vijesti iz regije 05.05.2015 10:53h Autor:

Noć borilačkih sportova, sada već tradicionalno sportsko događanje na kojem se predstavljaju gorički borilački klubovi, održat će se u subotu, 9. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana.

Donosimo vam najavu koja je objavljena na portalu Vgdanas.hr.

Nakon što je prošle godine Noć borilačkih sportova po prvi puta održana na otvorenom, u Parku dr. Franje Tuđmana i ovoga ćemo svibnja tu jedinstvenu manifestaciju gledati pod otvorenim nebom iza goričkog kina na dva borilišta. Boksački ring i ovoga će puta opasati tribine, a ispred njih bit će i posebno borilište za demonstracije borilačkih vještina. Na ovim borilištima predstavit će se Karate klub Centar, Karate klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica, Taekwondo klub Velika Gorica, ali i gorički hrvači.

"Ovom manifestacijom želimo borilačkim klubovima dati mogućnost da predstave svoje sportske dosege, a našim sugrađanima atraktivnu noć borilačkih vještina u kojoj mogu uživati kako mlađi tako i stariji",  kaže zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji je stao na čelo organizacijskog odbora manifestacije.

Uz demonstracije moći ćemo vidjeti i nekoliko borilačkih poslastica. Publici će se najprije predstaviti najmlađi taekwondaši i karatisti, nakon čega će više razine borilačkih vještina pokazati njihove starije kolege. Stjepan Bačurin uz već poznata boksačka imena, ovoga puta će u „vatru“ ubaciti i najmlađe polaznike svoga kluba. Kako će odmicati večer i udarci će postajati sve ozbiljniji, pa nakon boksa u ring ulaze ultimate figt borci koje trenira naš Velikogoričanin, Goran Babić- Hamby.

Nakon demonstracija, te bokasčkih i ultimate fight mečeva, završnica večeri je rezervirana za Ivicu Bačurina koji će još jednom u ringu pred domaćom publikom pokazati zašto je jedan od najboljih hrvatskih boksača.

Noć borilačkih sportova u Velikoj Gorici na otvorenom uz karatiste, boksače, taekwondaše i ultimate fight borce donosi i poneko iznenađenje, a u koja se svi možete uvjeriti ukoliko u subotu 9. svibnja od 20 sati dođete podržati borce u Park dr. Franje Tuđmana.

" Svake godine organizaciju ove sportske manifestacije podižemo na višu razinu, te ćemo to učiniti i ovoga puta. Sportaši ulaganja u njih vraćaju višestruko pa se tako s razlogom ponosimo medaljama Ines Grdenić, Natalie Lovrić, Ivice Bačurina, Marine Drašković, Gorana Živkovića… Demonstracija borilačkih vještina, koja se već nekoliko godina održava u Parku dr. Franje Tuđmana privlači veliki broj naših sugrađanki i sugrađana pa se nadamo da će tako biti i ove godine. Naše sportašice i sportaši to svakako zaslužuju",  zaključuje predsjednik organizacijskog odbora Ervin Kolarec.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI