Napokon povratak jednog od najboljih srpskih boraca

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.03.2018 12:28h Autor:

Ilić i Yusupov

Jedan od najpotentnijih srpskih boraca Aleksandar Ilić se napokon vraća u akciju nakon godine dana pauze zbog ozljeda. “Jokera” ćemo vidjeti 26. travnja u Novom Sadu na novoj priredbi Megdana gdje će braniti svoj pojas u srednjoj kategoriji.

Protivnik 29-godišnjem Srbinu će biti Rus Ruslan Yusupov koji u profesionalnoj karijeri ima 3 pobjede i 4 poraza. Yusupov u posljednja četiri nastupa ima tek jedno slavlje, a u zadnjem dvoboju, koji je održao prije gotovo dvije godine, je poražen prekidom u prvoj rundi od Andreya Tarasova.

Ilić je, s druge strane, trenutačno na sjajnih 8-2 u profesionalnoj karijeri. Uprvo je u posljednjem nastupu, u travnju 2017., osvojio pojas prvaka Megdan promocije pobjedivši Marinica Bejenarua jednoglasnom odlukom sudaca.

Ilić je u 2017. mnogo vremena proveo na pripremama u raznim dijelovima svijeta, među ostalim i na Tajlandu gdje je usavršavao svoje “stand up” tehnike. Također je postao otac pa je lako zaključiti da mu u privatnom životu ide i više nego dobro. No, mnogobrojni srpski fanovi jedva čekaju njegov povratak u borilište.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI