Napeto već na vaganju: Du Plessis se Soldiću unio u lice, htio je isprovocirati “RoboCopa” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.10.2018 18:03h Autor:

Ilustracija

Roberto Soldić je prošao i posljednju tehničku prepreku prije sutrašnjeg velikog revanša na KSW-u 45, koji se održava u engleskoj prijestolnici Londonu. “RoboCop” je, baš kao i njegov veliki rival Dricus Du Plessis, uspješno preskočio službenu vagu koja je danas održana u istom gradu.

Obojica su na vagu stali sa 77.1 kilogram što zadovoljava gornju granicu prema KSW-ovim pravilima. Za razliku od vaganja uoči njihovog prvog meča na KSW-u 43, “RoboCop” je ovaj put na pozornicu izašao znatno poletniji i svježiji. Očito je uspio ispraviti pogreške koje su prethodile njegovoj prvoj obrani titule KSW šampiona u velter kategoriji, koje su na koncu i dovele do poraza od Južnoafrikanca i gubitka titule.

Samo odmjeravanje dvije velike KSW-ove zvijezde na pozornici je prošlo bez sukoba, ali prilično napeto. Du Plessis se unio Soldiću u lice, pokušao ga je guranjem isprovocirati, no dobio je tek smiješak opuštenog i očito dobro raspoloženog borca iz UFD-a u Duesseldorfu.

Video čitavog vaganja za KSW 45 možete pogledati u nastavku ovog članka:

Izravni prijenos KSW-a 45 počinje u subotu 6. listopada od 19:00 sati i možete ga pogledati besplatno na RTLplayu na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI