Nakon poraza u polufinalu FFC Futuresa 2 Nemanja Milaković najavio novi lov na FFC ugovor

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.05.2014 16:34h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Mediji u Bosni i Hercegovini, točnije u Republici Srpskoj, su se raspisali o proteklog vikenda održanom FFC Futuresu 2 gdje je nastupilo nekoliko njihovih boraca. Najviše pažnje je dobio Nemanja Milaković koji se natjecao u MMA disciplini u kategoriji do 77 kilograma.

U intervjuu za PressRS, svoje viđenje turnira na kojem je Milaković stigao do polufinala dao je njegov trener i poznati MMA borac Dragan Pešić, ali i sam Nemanja.

Podsjećamo, Milaković je prema sudačkoj odluci poražen u prvom dvoboju pd Amira Sadikovića, no supervisor priredbe je promijenio odluku.

"Prvo su reagirali treneri Ivice Vranka koji su tražili promjenu odluke iako je njihovom borcu u polufinalu više odgovara Sadiković. Time su pokazali da se radi o vrhunskim sportskim radnicima. Nakon toga, supervisor priredbe, Marko Petrak, je promijenio odluku sudaca i pobjedu je dodijelio Nemanji", izjavio je trener MMA Wondersa Dragan Pešić.

Upravo je Vranko bio koban za Milakovića u polufinalnom dvoboju.

"Dva mjeseca sam se spremao za ovaj nastup. Bio sam vrlo samouvjeren i siguran u to da ću izboriti ukupnu pobjedu i plasman u finale Futuresa. Četvrtfinale sam odradio rutinski, ali sam u polufinalu imao Vranka koji je već deset godina prvak Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim stilom. U pitanju je stvarno fantastičan borac koji ima vrhunske uvjete za rad. Borba je bila jedna od najtežih u mojoj karijeri, no vjerovao sam da sam bio bolji. Suci su mislili drugačije", potužio se Milaković i zaključio:

"Žao mi je što nisam uspio izboriti u govor s FFC-om, ali sam na kraju presretan svojim nastupom. Siguran sam da će mi FFC pružiti novu priliku. Tada ću biti pametniji i bolji."

Sljedeći FFC Futures se održava početkom mjeseca rujna te je Milaković već najavio novi nastup i novi pokušaj na Futuresu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI