Najstrašniji trenutak u MMA povijesti: Gonzagin nokaut Cro Copa na prvom mjestu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.08.2012 09:42h Autor:

Gabriel Gonzaga VS Mirko Filipović

Mirko Filipović dospio je na prvo mjesto ljestvice najstrašnijih trenutaka u MMA povijesti zahvaljujući pretrpljenom nokautu u meču protiv Gabriela Gonzage.

Nedavno smo mogli vidjeti najboljeg hrvatskog borca svih vremena na prvom mjestu ljestvice koju je sastavio portal bleacherreport.com, a radilo se o izboru najlegendarnijih hlačica u MMA povijesti. Mirkovi crveno-bijeli kvadratići odnijeli su uvjerljivu pobjedu, a na istom portalu Cro Cop se ovog tjedna našao na prvom mjestu još jedne ljestvice.

Ovog puta ipak bismo radije da Mirka uopće nema, osim kad bi se na ljestvici našao u pobjedničkoj ulozi, a čim vam kažemo da je na prvo mjesto došao zbog meča protiv Gabriela Gonzage, znate da nažalost vijest nije previše lijepa.

Isti portal napravio je ovog tjedna ljestvicu deset najstrašnijih trenutaka u MMA povijest, a na prvo mjesto stavili su nokaut Gabriela Gonzage u meču protiv našeg Mirka. UFC 70 u Manchesteru zauvijek će nam ostati u lošem sjećanju, nema MMA fana u Hrvatskoj koji nije tog dana ostao šokiran, a čini se da ništa drukčije nije ni diljem svijeta.

"Najpoznatiji svjetski praktičar high kicka, Mirko Filipović, i danas je jedan od najboljih udarača svih vremena. Kad se borio protiv Gonzage mnogi su vjerovali da bi u svoj highlights mogao dodati još jedan high kick i to se dogodilo, ali ne kao što su svi očekivali. Ovog puta udarao je Gonzaga. Kažu da se radi o ogromnom trenutku kada se uvijek možete sjetiti s kim ste bili i šta ste radili kad se nešto dogodilo. Kad je Gonzaga nokautirao Mirka ja sam sa svojim rođakom gledao priredbu i pio dijetnu Colu. Ustao sam se, prolio Colu po sebi i zaderao "o sranje" tako glasno da su me i susjedi mogli čuti. Da, sjećam se tog trenutka", napisao je autor ljestvice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI