Najperspektivnija hrvatska borkinja dobila ozbiljnu ponudu i najavila “vatreno krštenje” u profesionalnom MMA debiju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.12.2017 12:01h Autor:

Adriana Vuković (Facebook)

Od iduće bi godine u profesionalnim MMA vodama konačno mogli gledati jednu od najtalentiranijih svjetskih borkinja – mladu Đakovčanku Adrianu Vuković.

19-godišnja Adriana već dugi niz godina usavršava zanat trenirajući u kanadskom Tristar Gymu i to pod budnim okom Firasa Zahabija, jednog od najpoznatijih svjetskih MMA trenera. Adrianin prelazak u profesionalce bio je samo pitanje vremena, a izgleda kako je ovih dana na njenu adresu stigla jedna jako ozbiljna ponuda.

Vuković nam još uvijek ne smije otkriti sve detalje, ali ističe da se radi o jednoj od najpoznatijih MMA organizacija te da bi “vatreno krštenje” mogla imati već u ožujku. Kako stvari stoje, pregovori se privode kraju, a nešto više informacija mogli bi dobiti do kraja godine.

“Kako stvari stoje, ovaj s moje desne strane je napravio vrlo dobar posao za mene i nastavak moje karijere u profesionalnim vodama. Osim što me je uspio dovesti kod jednog od ponajboljih MMA trenera na svijetu, Firasa Zahabija (Tristar MMA Gym, Montreal), doveo me je i pred vrata jedne od najpoznatijih MMA organizacija, u kojoj bih uskoro trebala nastaviti s profesionalnom karijerom.

Još uvijek ne mogu o detaljima, jer su pregovori u završnoj fazi i doslovce mogu krenuti i naprijed i nazad. Međutim, kako stvari stoje u ožujku bi trebalo biti moje prvo vatreno krštenje u oktogonu…naravno, ako zdravlje posluži. Konkretna ponuda je stigla.

Nadam se da ću do kraja godine biti u prigodi obznaniti lijepu vijest. Pozdrav iz Kanade i hvala vam što ste uz mene”, glasila je Adrianina poruka na Facebooku.

Ovu hrvatsku borkinju nešto bolje možete upoznati u intervjuu koji je za Fight Site dala još u veljači ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI