Najjači hrvatski grappling turnir 24. studenog ponovno u Osijeku

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.11.2018 12:32h Autor:

Ahmed Vila

Osijek će 24. studenog po šesti put ugostiti Otvoreno prvenstvo Hrvatske u Grapplingu, koje se posebno prošle godine pokazalo kao najjače grappling natjecanje u državi.

Prošlogodišnji turnir u Osijeku prošle godine je posjetio veliki broj poznatih borilačkih imena pa smo tako mogli gledati nastupea Ahmeda Vile, Ivana Zidara, Ivan Erslana, Igora Pokrajca, Ivice Tadijanova, Ivice Truščeka, Saše Drobca i mnogih drugih, a nema nikakve sumnje kako će natjecanje i ove godine biti jednako kvalitetno i uzbudljivo. U nastavku teksta prenosimo vam službeno priopćenje iz Hrvačkog kluba Osijek, koji je organizator natjecanja.

Nakon prošlogodišnjeg natjecanja koje je privuklo 220 natjecatelja iz Hrvatske i iz regije, hrvački klub Osijek organizira šesto po redu Otvoreno prvenstvo Hrvatske u Grapplingu.

Natjecanje će se održati 24.11.2018. u dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Natjecanje je organizirano u dva dijela. Prvi dio počinje u 10:00 sati i rezerviran je za najmlađe natjecatelje (rođene 2011. godine i starije), dok će od 14:00 sati na borilišta juniori i seniori.

Ulaz je slobodan za gledatelje a natjecatelji se mogu prijaviti do 22.11.2018. na: https://goo.gl/forms/fGztLaekjEPEXicx1

Kotizacija iznosi 100 HRK. Vaganje će se održati 23.11.2008. u prostorijama Hrvačkog kluba Osijek i na sam dan natjecanja, 24.11.2017. u dvorani Gradski vrt.

Natjecanje se održava po službenim UWW pravilima.

Za sve dodatne upite kontaktirajte Hrvački klub Osijek na:
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/HKOsijek
Instagram: https://www.instagram.com/hk.osijek

Ispod teksta možete pogledati video s najboljim trenucima prošlogodišnjeg natjecanja, dok se ispod videa nalazi službeni plakat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI