Najgledanija lokalna TV postaja u Hrvatskoj prati Opatija Fight Night 5

Vijesti iz regije 26.01.2013 09:07h Autor:

Opatija Fight Night

Nakon što se čelni čovjek Ri TV-a, Nikša Grabovac, upoznao s detaljima ovogodišnjeg međunarodnog borilačkog spektakla Opatija Fight Night 5, ugovorena je suradnja na obostrano zadovoljstvo kojom će također profitirati i gledatelji diljem Hrvatske.

Ri TV je prema posljednjim podatcima najgledanija lokalna TV postaja u Hrvatskoj koju dnevno tijekom radnog dana gleda nešto više od 100 tisuća ljudi samo u Primorsko-goranskoj županiji. Prema podatcima objavljenim prije nekoliko mjeseci, Ri TV se nalazi na četvrtom mjestu, odmah iza Nove TV, RTL-a i HTV-a 1, što bi značilo da su gledaniji čak i od HTV-a 2!

Ri TV će iznimno detaljno pratiti sva događanja oko pripreme pravog spektakla, najavljeno je i emitiranje nekoliko zasebnih emisija kako bi se Opatija Fight Night 5 primjereno najavio, a nakon održane priredbe bit će izrađena opširna emisija sa snimkom najboljih dijelova eventa, izjavama boraca, uglednih gostiju i slično.

Opatija Fight Night 5, koji će se održati 23. veljače 2013. godine, moći će se tako diljem svijeta gledati zahvaljujući dolasku Eurosporta, u državama u regiji zahvaljujući prijenosu na Fight Channelu, a na lokalnom području svi fanovi borilačkog sporta moći će uživati u iznimno detaljnom praćenju od strane Ri TV-a. Spomenutu TV postaju moguće je također pratiti putem brojnih platformi, kao što je MaxTV.

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI