Najbolji potezi u FFC ringu koji su obilježili 2017. godinu! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.12.2017 15:32h Autor:

FFC 2017

S obzirom na to da se bliži kraj 2017. godine, Final Fight Championship promocija je na svojim službenim stranicama objavila kompilaciju najboljih trenutaka koji su obilježili ovu godinu.

Najjača regionalna borilačka promocija u 2017. godini je održala ukupno 18 kickboxing mečeva, 17 MMA borbi i dva profesionalna boksačka meča. A godinu su obilježile i promjene u samom vrhu kickboxing ljestvice. Samo Petje postao je prvi dvostruki prvak u povijesti FFC-a, Andi Vrtačić novi je prvak srednje kategorije, dok je Mladen Brestovac i dalje neporažen i u svom vlasništvu drži titulu prvaka teške kategorije. 2017. je bila uspješna za MMA prvake. Luka Jelčić, Darko Stošić i Filip Pejić uspješno su obranili svoje pojaseve dominantnim pobjedama.

Također, ove godine FFC rosteru su se priključili sjajni borci, a vidjeli smo i uspješne debije mladih nadolazećih zvijezda kao i prvu MMA borbu u bantam kategoriji.

Atraktivni mečevi, novi okrunjeni prvaci, sjajni nokauti i submissioni obilježili su proteklu godinu. A najbolje od njih pogledajte u FFC presjeku 2017. godine!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI