Najavljena ovogodišnja karlovačka Noć Gladijatora: Nastupaju Mihaljević, Poljak, Erslan, Kedveš…

Vijesti iz regije 25.04.2018 21:01h Autor:

Ivan Erslan

Službeno je najavljen vrlo zanimljivi borilački event, koji će se 12. svibnja održati u Karlovcu. Njegovo ime je Noć Gladijatora i na programu se nalazi nekoliko vrlo zanimljivih imena.

Glavna zvijezda biti će domaći borac i jedan od najiskusnijih aktivnih hrvatskih kickboksača, Igor Mihaljević. Njega čeka meč protiv Mehrudima Mehmića i biti će to glavni okršaj ove priredbe. No, ona neće sadržavati samo borbe u velikim rukavicama, nego je tu i zanimljiv MMA program, gdje je u prvom planu nastup iskusnog hrvatskog teškaša, Emila Poljaka. Ovaj 40-godišnjak svoju prvu borbu odradio je još 2004. godine, no nije bio previše aktivan. Trenutni skor mu je 7-3, a posljednji nastup prema Sherdogu je imao je u svibnju prošle godine, kad je bio bolji od Saše Dajića. Također je u pitanju bila karlovačka Noć Gladijatora. Ovog puta čeka ga borba protiv Milana Nakića.

Tu jejoš nastup jednog od najboljih hrvatskih mladih kickboksača, Andrej Kadveša, ali ono što će najviše zanimati MMA fanove je Ivan Erslan. Svatko tko je do sada gledao ovog momka dobio je dojam kako je u pitanju najveći hrvatski MMA potencijal i to nije daleko od istine. On još uvijek nema protivnika, no nalazi se na plakatu i vjerojatno će se uskoro saznati i to. Na programu se nalazi i jedna ženska borba, a popis možete vidjeti na plakatu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI