Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Najavljen novi K-1 i MMA seminar Cro Copa | Fight Site

Najavljen novi K-1 i MMA seminar Cro Copa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.07.2013 09:18h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović nakon što je proteklih nekoliko mjeseci lomio odluku hoće li završiti ili ipak nastaviti svoju borilačku karijeru, nedavno je na oduševljenje velikog broja fanova prihvatio ponudu iz Rusije za meč protiv Aleksandra Emelianenka, ali to neće biti jedina njegova aktivnost do kraja ove godine.

Osim što je Cro Copov menadžer Orsat Zovko pregovara o još jednom njegovom nastupu na samom koncu ove godine, najavljen je također novi seminar.

Cro Cop je održao protekle jeseni seminar za 50 sretnika, a novi bi se trebao održati nakon borbe u Rusiji koja je početkom studenog.

"Nakon što naš legendarni Cro Cop odradi meč protiv Emelianenka, u Zagrebu ćemo održati K-1 i MMA seminar. Ovoga puta će biti otvoreni seminar i nećemo biti limitirani na 50 "seminaraca " kao zadnji put. Seminar će se održati u Zagrebu u Zg MT Gym, cijena će biti prihvatljiva za sve, radit ćemo odvojeno K-1 i MMA", najavio je Stipe Glavica koji će biti organizator seminara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI