Nagradna igra: Osvojite ulaznice za Final Fight 3! (2. dio)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.04.2013 05:26h Autor:

Final Fight 3

Fight Site nastavlja sa svojom nagradnom igrom u kojoj svoje posjetitelje nagrađuje ulaznicama za međunarodni borilački spektakl Final Fight 3 koji se održava u petak 19. travnja u Splitu. Ukupno ćemo podijeliti 18 ulaznica, svakog dana odabrat ćemo tri dobitnika koji će osvojiti po dvije ulaznice.

U utorak je postavljeno pitanje 'Koja su dva najbitnija plana Igora Jurkovića u daljnjoj karijeri?' Točan odgovor mogli ste pronaći u intervjuu koji smo napravili s njime, a on je glasio: nastupati na što više Final Fight priredbi i izboriti ponovno mjesto na Glory Grand Slamu.

Tri sretna dobitnika koji su osvojili po dvije ulaznice su Mario Dadić, Antonio Kaznačić i Ivan Klarić. Ostalima želimo više sreće tijekom iduća dva dana!

Nagradno pitanje za srijedu 17. travnja: Koliko će se ukupno mečeva održati na Final Fightu 3 u Splitu?

Odgovor možete potražiti surfajući Fight Siteom s obzirom da smo upravo ovog tjedna ekskluzivno objavili točan popis i redoslijed mečeva koji će se 19. travnja održati u Velikoj dvorani Gripe.

Svoje odgovore možete slati na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 17. travnja u ponoć, a tri sretna dobitnika objavit ćemo u četvrtak tijekom prijepodneva, kada će biti objavljeno i posljednje pitanje.

Dobitnici će ulaznice moći podignuti u Splitu na dan eventa, a detaljnije informacije dobit će na svoju e-mail adresu.

Sretno!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI