Nagradna igra: Osvojite Croatinu majicu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.07.2013 13:53h Autor:

Croata

Francisco "Croata" Barrio, argentinsko-hrvatski MMA borac s ogromnim hrvačkim iskustvom iza sebe ovog listopada u Sarajevu će nastupiti na Final Fight Championshipu protiv znatno iskusnijeg Darka Banovića.

Time će se ostvariti velika Croatina želja da nastupi u FFC-u, organizaciji koje je krenula iz države u kojoj je on proveo veliki dio svog djetinjstva, a kao mali znak pažnje prema brojnim fanovima u Hrvatskoj odlučio je u suradnji s Fight Siteom u nagradnoj igri pokloniti jednu svoju majicu.

Ovog puta za sve one koji žele osvojiti nagradu nemamo tipično jedno pitanje, već mali zadatak. Tražimo od vas da prognozirate kako bi mogao proći revanš između Andersona Silve i Chrisa Weidmana. Prognoza mora sadržavati između 100 i 150 riječi. Broj riječi u svom tekstu možete provjeriti u Wordu ili na ovoj adresi.

Fight Site će odabrati tri najzanimljivija teksta, a pobjednika će odlučiti upravo Croata!

Svoje tekstove možete slati na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 15. srpnja u ponoć, a dobitnik će biti objavljen tijekom 16. srpnja. Nagradu je moguće slati dobitnicima samo na području Republike Hrvatske.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI