Nagradna igra FFC Futures 3: Osvojite karte i uživajte u borbama u subotu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.09.2014 10:40h Autor:

FFC Futures 3 u Zagrebu

FFC Futures 3 koji se održava u subotu 27. rujna u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu sve nam je bliže! A mi vjernim čitateljima Fight Sitea, naravno, poklanjamo još karata za nadolazeći event.

Nakon dva vrlo uspješna FFC Futuresa, koja su se održala u ožujku i u svibnju u Opatiji, Final Fight Championship je naredna dva polufinalna turnira odlučio preseliti u Zagreb! Dvorana Sutlinska Vrela u Podsusedu će 27. rujna ugostiti 3. po redu Futures koji bi prema prijavljenim imenima trebao biti najkvalitetniji do sada.

Format, koji se pokazao kao vrlo uspješan, ostao je nepromijenjen. Osamdesetak boraca, po četrdeset u MMA i KB konkurenciji, od ranoga će jutra, kroz dva kola, pokušati izboriti večernje finale. Osim finalnih borbi u svakoj od kategorija, publika će imati prilike vidjeti čak četiri super dvoboja što je novotarija na ovom izdanju Futuresa. Do sada smo gledali samo po jedan prestižni meč, no čelnici FFC-a su odlučili pojačati priredbu kako bi još malo začinili i poboljšali ionako odličan format!

Drgi krug nagradne igre ide s još jednim vrlo jednostavnim zadatkom:

Na kojem se mjestu Gloryjeve ljestvice teškaša trenutačno nalazi Mladen Brestovac?

Svoje točne odgovore zajedno s IMENOM I PREZIMENOM šaljite nam na: [email protected]

Četiri najbrža točna odgovora osvajaju po dvije karte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI