Na pomolu Cro Copov povratak u MMA: Filipović vs. Pedro Rizzo u Brazilu?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.10.2012 04:40h Autor:

Cro Cop i Rizzo

"Na stolu imam dvije ponude za nastup u slobodnoj borbi za iduću godinu", izjavio je Cro Cop prije nekoliko dana dodavši kako još uvijek nije ništa potpisao.

Nakon što je danas u javnost izašao video koji najavljuje spektakl u Brazilu, a Mirka i legendarnog Pedra Rizza u naslovnim ulogama novopećene, vrlo ambiciozne promocije, možda se cijela stvar ubaci u koju brzinu više. Nije tajna kako Cro Cop sa sjetom gleda male rukavice iako nikada nije skrivao da mu je kick boksing prva ljubav. No, godine u Prideu i UFC-u su učinile svoje. Slobodna borba mu nedostaje pa bi u sljedećoj godini zaista mogli gledati paralelni program – Filipovića u brazilskoj MMA promociji i ponovno među najboljim kick bokserima današnjice. Njegov menadžer Zovko je, naime, već najavio da se za njegove usluge u 2013. već sada "otimaju" i K-1, ali i suparnički Glory WS.

Odlučili smo provjeriti koliko je objavljeni video blizu realizaciji. Radi li se tek o mašti organizatora ili je stvar već zapakirana. Sigurni smo da Filipovićevi fanovi ne bi imali ništa protiv.

S obzirom da Cro Cop u 12 sati ima zakazanu press konferenciju, a zatim i službeno vaganje u hotelu Westin razumljivo je da i nije bio previše raspoložen za opširno razglabanje o ovoj temi. Ipak, iz njegovih se riječi može zaključiti da je stvar ozbiljna.

"Dobio sam dvije dobre ponude i proteklih dana je moj menadžer Zovko pregovarao na dvije strane. Ne skrivam da me slobodna borba vuče natrag i da mi nedostaje, pa mi je opcija u Brazilu zanimljiva. No, za sada ništa nije potpisano", objasnio je Filipović dodavši kako će o svemu znati više nakon dvoboja protiv Randyja Blakea koji slijedi u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu.

"Treba riješiti još neke detalje. O svemu više nakon polufinala K-1. Sada sam koncentriran na Blakea i nastup ovdje u Tokiju", zaključuje Mirko.

Pokušali smo nešto jasniji odgovor dobiti i od menadžera Orsata Zovka, no i on je ostao u sferi "mogućeg", a i trenutak nije bio najbolji…

"Ponuda je dobra, Brazilci su stvarno zainteresirani dovesti mega zvijezdu poput Cro Copa, no još uvijek važemo. Ajmo o svemu detaljnije nakon današnje press konferencije i vage", poručio je Zovko i ostavio nas na čekanju.

Možda ćemo zaista nakon današnjeg vaganja i službene press konferencije saznati nešto više. Do tada pogledajte najavni video za dvoboj Cro Copa i Pedra Rizza. Moramo priznati da ovo stvarno izgleda odlično…

Iz Tokija Marko Petrak
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI