Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Na plaži Slatina održan Summer Fight Night | Fight Site

Na plaži Slatina održan Summer Fight Night

Vijesti iz regije 28.07.2013 10:28h Autor:

Summer Fight Night

Opatija Fight Club u subotnjim večernjim satima na plaži Slatina organizirao je borilački festival Summer Fight Night na kojem su gledatelji besplatno imali priliku pogledati osam zanimljivih javnih sparinga po K-1 i boksačkim pravilima te prezentacije više borilačkih vještina.

Otprilike 500-tinjak gledatelja pratilo je što se događa na tatamiju, rekli bismo čak kako je broj gledatelja bio maksimalan s obzirom na tehničke mogućnosti, a iz OFC-a istuču kako im je vrlo drago da su gotovo svi gledatelji koji su na vrijeme zauzeli svoje pozicije ostali tijekom sva dva sata trajanja programa.

Uz raznovrstan program gledatelji su osim sparinga upoznali Muay Thai, judo, BJJ, Krav Magu i Body Combat. Poneki sparinzi bili su prilično žestoki, pa je Mladen Kranjčec, OFC-ov trener i sudac u jednoj od najboljih europskih borilačkih organizacija FFC-u, morao povremeno upozoravati borce i podsjećati ih kako ne sudjeluju u profesionalnom meču tom prilikom.

Čelnici OFC-a vrlo su zadovoljni održanim eventom te su motivirani pristiglim pohvalama za organizaciju već sada najavili održavanje Summer Fight Nighta i idućeg ljeta te im je namjera ovaj zanimljivi event ipak podignuti na jednu razinu više.

Na Summer Fight Night stigao je, kao što je bilo najavljeno, također jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca Zelg Galešić. "Nadam se da ćete među ovim zanimljivim borilačkim disciplinama pronaći i nešto za sebe, pa vjerujem da ću neke od vas već idućeg tjedna kad se vratim u Opatiju naći u modricama", našalio se popularni borac iz Pule prilikom obraćanja publici.

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI