Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Na Peščenici će se održati Croatian Jiu-Jitsu Championship! | Fight Site

Na Peščenici će se održati Croatian Jiu-Jitsu Championship!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.04.2015 11:00h Autor:

Croatian Jiu-Jitsu Championship

Početak Svibnja nam i ove godine donosi tradicionalni Jiu Jitsu turnir Croatian Open Jiu-Jitsu Championship 2015. U subotu 02.05. u Sportskoj dvorani Peščenica održati će se 9. po redu izdanje ovog turnira, što ga čini najstarijim u regiji, s tradicijom okupljanja najkvalitetnijih majstora ove sjajne vještine.

Hrvatski Ju Jitsu savez kao organizator svake godine podiže ovaj turnir na još  višu razinu, tako da se ove godine turnir preselio u veliku dvoranu u Peščenici, koja ima kapacitet za više natjecatelja i posjetitelja.

Prijave za natjecanje su otvorene i traju do 27. travnja kada će se formirati ždrijebovi u kategorijama prema spolu, dobi, težini i znanju natjecatelja. "Otvoreno prvenstvo Hrvatske" se kao i uvijek održava prema internacionalnim pravilima Svjetske BJJ federacije (IBJJF), a organizatori očekuju tristotinjak prijava iz svih država regije, ali i čitave Europe.
 

Kompletne informacije možete naći na linku crojj.org.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI