Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Na odličnom Zelgovom prvenstvu Vitasović poslao veliko upozorenje Tovaroviću! | Fight Site

Na odličnom Zelgovom prvenstvu Vitasović poslao veliko upozorenje Tovaroviću!

Vijesti iz regije 16.12.2012 11:42h Autor:

Klupsko prvenstvo InCagea

U subotu poslijepodne u Zelgovoj dvorani u Galižani nadomak Pule bilo je iznimno zanimljivo. Oko 50 boraca je stiglo kako bi sudjelovalo na klupskom prvenstvu InCagea u ukupno tri discipline: grappling, K-1 i MMA.

Moglo se vidjeti nekoliko izuzetno atraktivnih borbi, što zapravo ni ne čudi kada se uzme u obzir da su nastupali i neki Zelgovi borci koji zaista odlično kotiraju, poput Tea Mikelića i Ivana Bilića, dok su oni nešto iskusniji poput Patricka Pereše, Tončija Peruška i Dejana Miloševića bili bodovni suci.

Najboljim borcem prvenstva pokazao se teškaš Ivan Vitasović, koji je osvojio dvije zlatne i jednu brončanu medalju, baš kao i Niki Ružić koji je nastupao do 72 kilograma, no on je zbog ždrijeba ipak imao ukupno jednu borbu manje, pa je tako proglašen drugim najboljim borcem dana.

Spomenimo da se Vitasović u petak 21. prosinca bori u Dubrovniku na odličnoj priredbi Noć gladijatora 7, a protivnik će mu biti daleko iskusniji Damir Tovarović, no sudeći prema viđenom, u ringu u Gospinu polju bit će zaista sve moguće!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI