Na FFC-u u Ljubljani tri svjetski poznata borilačka stručnjaka!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.04.2017 14:50h Autor:

Ilustracija

FFC 29 u Ljubljani će, osim po činjenici da se radi o prvoj Final Fight Championship priredbi koja će sadržavati dvoboj za duplu titulu (Petje vs. Danenberg), kao i da će to biti prvi FFC s jednim profesionalnim boksačkim mečem, biti poseban i po jednom zanimljivom podatku.

Naime, na toj će priredbi sudjelovati tri svjetski poznata trenera, svaki možda i najveći stručnjak u svom polju u čitavoj Europi.

Tako će u kutu FFC prvaku u lakoj kategoriji Luki Jelčiću stajati MMA trener godine (2016.) u čitavom svijetu – Irac John Kavanagh. Jelčića u prvoj obrani naslova očekuje Argentinac Roberto Pastuch, a čovjek koji je stvorio Conora McGregora će mu sigurno biti od velike pomoći.

U kutu njemačkom borcu Abusupiyanu Magomedovu, trenutačno prvoplasiranom MMA borcu u Europi u -84kg kategoriji će stajati novopečeni glavni kick boxing trener UFD Gyma u Duesseldorfu Ivan Hippolyte. Ovaj nizozemski stručnjak slovi za ponajboljeg kick boxing trenera u čitavom svijetu, a bio je i čest gosti kod našeg Mirka Filipovića u Zagrebu, s kojim je u više navrata surađivao.

Tris trenerskih velikana na FFC-u 29 u Ljubljani čini boksački mag iz Dubrave i hrvatski boksački izbornik Leonard Pijetraj. On će davati savjete u kutu Hrvoju Sepu, koji će upravo u Tivoliju odraditi svoj prvi profesionalni boksački meč. Protivnik će mu biti Srbin Siniša Kondić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI