Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mutapčić će napokon odraditi meč koju mu je zabranila Atletska komisija | Fight Site

Mutapčić će napokon odraditi meč koju mu je zabranila Atletska komisija

Vijesti iz regije 05.10.2013 07:28h Autor:

Elvis Mutapčić

Bosansko-hercegovački borac koji živi u Americi, Elvis Mutapčić, trebao je sredinom rujna imati prvi nastup za perspektivnu WSOF organizaciju, ali nakon što je Atletska komisija zabranila nastup Elvisu zbog sumnje da je koristio nedozvoljena sredstva, do borbe s Tylorom nije došlo.

Mutapčić je iste večeri otišao u bolnicu i odradio dodatni doping test te dokazao da je "čist". WSOF je prihvatio činjenicu da je došlo do greške od strane Atletske komisije te pronašao novi termin za meč između Elvisa Matuapčića i Tylora.

Novi termin borbe je 7. prosinca na WSOF-u 7 u Vancouveru, gdje će se pored Mutapčića i Tylora boriti također Mike Kyle i Anthony Johnson. Oba borca posljednju borbu su imali protiv Arlovskog, Johnson je na WSOF-u 2 svladao Bjelorusa jednoglasnom sudačkom odlukom, dok je Kyle poražen na WSOF-u 5.

Mutapčić je za Fight Site kratko prokomentirao odluku WSOF-a o novom terminu, "Ja sam 100% u redu s odlukom WSOF-a. Taylor i ja imamo nezavršenog posla, ne radi naše krivice nego NJAC-a, ali što se dogodilo, dogodilo se. Samo je realno da ja i on završimo s poslom i pobjednik da nastupi s David Branchom za titulu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI