“Munja” se ispričala zbog trosatnog kašnjenja, sumnjaju u sabotažu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.01.2017 10:06h Autor:

Munja FC

Proteklog vikenda je u zagrebačkoj Kutiji šibica održano prvo izdanje borilačke priredbe “Munja Fighting Championship”. Nažalost, publika nije bila pretjerano zadovoljna onime što su vidjeli i doživjeli te večeri. Velike najave su se, naime, pokazale kao prilično promašene, posebno u organizacijskom smislu.

Posebno mnogo kritika gledatelja i fanova na društvenim mrežama je bilo zbog velikog kašnjenja. Iako je priredba trebala početi u 20:00 sati, u tom trenutku borilište još uvijek nije bilo “sastavljeno”. Na koncu su prve borbe krenule gotovo u 23:00 sata što je i one najstrpljivije bacilo u očaj.

Nakon završetka priredbe, organizatori su se odlučili ispričati gledateljima na svojim službenim Facebook stranicama. Kao razlog kašnjenja navode izvođača koji je sastavljao kavez, a spominje se i eventualna namjerna sabotaža. Prema onome što se može pročitati, MFC će i u budućnosti organizirati borilačke priredbe, no obećavaju da će sljedeći put odraditi bolji posao. Živi bili pa vidjeli…

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Poštovani!
Kao organizatori borilačkog događaja MFC željeli bismo Vam se ispričati zbog kašnjenja početka sinoćnjeg događaja. Naime, neočekivana situacija s borilačkim kavezom uzrokovala je spomenuto kašnjenje. Moramo priznati da niti nama još uvijek nije u potpunosti jasno kako je osoba koju smo angažirali i platili joj za izradu kaveza napravila toliki propust, da niti sama nije znala sastaviti kavez koji je napravila. Iako je produkcija događaja u svim dijelovima bila izvrsna, spomenuti kavez odnosno problem s njegovim postavljanjem u dogovorenom roku zadao nam je neočekivani udarac i time cjelokupni događaj i njegovo održavanje doveo u jednom trenutku u pitanje. Razumijemo vaše eventualno razočaranje ili ljutnju, i mi bismo bili na Vašem mjestu. Nimalo nas ne raduje čitati razne komentare na račun organizatora i organizacije jer na situaciju koja nas je zatekla nismo mogli reagirati drugačije od onoga što smo s iskrenom i dobrom namjerom učinili jucer. Oni koji nas poznaju potvrdit će da smo tim sastavljen od odgovornih, iskrenih i sposobnih ljudi, koji je uložio iznimno veliki trud, ali i novac u ovaj borilački događaj. Mogli bismo sada pisati ovdje i o sumnjama u namjernu sabotažu i svojim gubicima i slično no vjerujemo kako smo iskrenim trudom i željom da odrzimo događaj unatoč problemima pokazali koliko nam je stalo do boraca i do publike. Uslijed kašnjenja početka sinoćnji program je na žalost morao biti skraćen te nam je žao da nismo uživali u spektakularnoj borbi vitezova. Borcima koji su obavili vrhunski posao iskreno zahvaljujemo, osobito na njihovom strpljenju i razumijevanju te iskreno obećajemo kako nećemo izdati povjerenje onih koji su nas podržali i kako ćemo učiniti sve kako bismo vratili povjerenje onih koji su ljuti ili razočarani. Mi se jučer nismo predali i nadamo se da ćete nam pružiti priliku da vam dokažemo svoje iskrene namjere kako ovaj projekt radimo odgovorno i s isključivo dobrim namjerama. Zahvaljujemo na razumijevanju s iskrenim poštovanjem.
MFC Team

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI