Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Muhamet Deskaj i Ante Verunica nastupiti će na Svjetskim igrama | Fight Site

Muhamet Deskaj i Ante Verunica nastupiti će na Svjetskim igrama

Vijesti iz regije 07.11.2016 19:52h Autor:

Ante Verunica

Na IWGA Svjetskim igrama iduće godine po prvi puta će se naći i kickboxing, a Hrvatsku će tamo predstavljati dva borca koji su do toga došli putem WAKO europskog prvenstva u Mariboru.

To su Ante Verunica iz Zadra te Muhamet Deskaj iz Splita, koji su ostvarili zapažene rezultate na prvenstvu koje je zaključeno prošlog vikenda.

Deskaj je član splitskog Pit Bulla i donedavni junior, čiji je uspjeh u Mariboru sve iznenadio te je dokazao kako je veliki zalog za budućnost hrvatskog kickboxinga. Ovaj momak nastupa u kategoriji do 63.5 kilograma, a na svom prvom seniorskom velikom natjecanju je osvojio srebrnu medalju.

Srebrom se okitio i teškaš Ante Verunica, koji je u Maribor otišao po najsjajnije odličje, no na kraju je bio zadovoljan i drugim mjestom. Riječ je o iskusnijem i poznatijem borcu, koji se već etablirao kroz nastupe u FFC-u i još nekim promocijama.

IWGA Svjetske igre se održavaju iduće godine u Wroclavu, gradu u Poljskoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI