Može li Jurković nokautirati Silvu?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.11.2012 10:24h Autor:

Igor Jurković

Igor Jurković saznao je napokn prvog protivnika u fantastičnom Glory Grand Slamu teškaša, a radi se o Andersonu "Braddocku" Silvi koji se definitivno može smatrati suparnikom po mjeri.

Hrvatski borac naporno se priprema za turnir najboljih 16 Gloryjevih K-1 teškaša koji će se posljednjeg dana ove godine održati u tokijskoj Saitama Super Areni, a koliko daleko može dogurati ne usudi se vjerojatno ipak ni on sam prognozirati.

Možemo ipak optimistično gledati prema njegovoj prvoj borbi s obzirom na to da mu je protivnik Anderson "Braddock" Silva koji je u svoja posljednja tri meča poražen. 

"Teško mi je procijeniti kako sam prošao, možda je najbolje reći osrednje. Silva nije jedan od top nositelja, no s druge strane, budite sigurni da bi namučio svakoga s druge strane ringa i da bi s vi s njim imali mnogo posla. Vidjeli ste njegove posljednje mečeve protiv Harija i Bonjaskog. Ono što sam siguran jest da će to biti jedna vrhunska šora", rekao Jurković u razgovoru za Fight Site, a mi želimo čuti od vas kako će u toj šori proći član porečkog Kinga.

[anketa=29]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI