Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MMA mediji uvjereni u pobjedu Gonzage, kolege borci na Mirkovoj strani | Fight Site

MMA mediji uvjereni u pobjedu Gonzage, kolege borci na Mirkovoj strani

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.04.2015 14:30h Autor:

Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga

MMA novinari dva najveća portala gotovo su jednoglasno složni kako bi Gabriel Gonzaga trebao savladati Mirka Filipovića. No, ako se pita borce koji također nastupaju u Krakowu, oni bi ipak hrvatskog borca stavili u prvi plan.

U svojim standardnim prognozama, koje rade prije svakog eventa, portali MMAJunkie i Bloodyelbow, odnosno njihovi novinari, su prognozirali UFC Fight Night koji se danas održava u Krakowu. Zanimljivo, od 18 novinara, čak njih 15 je reklo kako će Gabriel Gonzaga slaviti u glavnoj borbi večeri. 

Bilo je tu komentara kako je Pride mrtav, kako je Gonzaga kompletniji borac i sl., no još uvijek nam ostaje u memoriji slučaj borbe BigFoota Silve i Arlovskog, gdje je gotovo cijeli panel novinara smatrao kao i u toj borbi treba slaviti brazilski borac protiv europskog. Neka se to ponovi i danas,

No, ako se pita kolege borce, koji nastupaju na ovom istog programu, njihova mišljenja su malo drugačija. Pa, neka od njih vam prenosimo.

Rocky Lee: Cro Copa sam gledao i prije nego sam se počeo baviti ovim te se može reći kako sam njegov veliki fan. Kad sam ga vidio ovdje bio sam uzbuđen i morao sam se fotografirati s njim. Mislim kako će proći kroz Gonzagu.

Sheldon Wescott: Nakon par posljednjih Gonzaginih borbi, uvjeren sam da će u ovoj pokušati ići na pod. No, ako Cro Cop bude pogađao čisto, ovo je njegova borba. Pobijedit će Cro Cop, Gonzaga će na spavanje.

Seth Baczynski: Uvijek ću biti za Cro Copa. Njega svi vole, pa tako i ja i uvijek ću biti na strani starih momaka. A i njegov trademark o tome što radi koja noga će uvijek vrijediti.

Yaotzin Meza: Prošli put je Gonzaga napravio sjajan posao, no mislim kako mu to ovog puta neće poći za rukom. Mislim kako Cro Cop dolazi do pobjede.

Nadamo se kako kolege borci ipak bolje poznaju materiju i da će njihove prognoze biti te koje će se pokazati ispravnima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI