MMA debi Robina van Roosmalena na FFC-u u Ateni (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.02.2016 13:03h Autor:

Roosmalen vs. Michailidis

Nakon uspješno odrađene 2015. godine, ponajbolja europska borilačka promocija novu sezonu otvara spektakularnom priredbom koja će se održati 19. veljače u Ateni. MMA dio eventa obilježit će debi Robina van Roosmalena, ponajboljeg kick-boksača svijeta!

Dolazak Robina van Roosmalena u FFC potresao je svjetsku borilačku scenu. Nakon što je Gloryjev prvak najavio MMA debi, za njega su se počele otimati najjače svjetske promocije, a on je u moru bogatih ponuda izabrao FFC.

Kao glavne razloge isticao je nevjerojatni uspon i potencijal koji se skriva u hrvatskoj borilačkoj promociji. 26-godišnji Nizozemac je u prošloj godini odradio tri uspješna kick boksing nastupa. Posljednji poraz doživio je 2013. godine od Andyja Ristieja, ali se za isti osvetio u svojoj prvoj obrani Gloryjevog pojasa.

Jedan od najpoznatijih boraca današnjice se borilačkim sportovima bavi od svoje treće godine, a osim kick boksinga, tijekom karijere je trenirao boks, hrvanje, MMA i judo u kojem je vlasnik crnog pojasa. Uz sve navedeno, on se za svoj FFC debi priprema u SAD-u s poznatim Blackziliansima te s razlogom možemo pretpostaviti kako bi “RvR” mogao postati nova MMA zvijezda. No to ćemo sve vidjeti nakon Atene gdje će se Robin okušati u ringu s opasnim Grkom Athinodorosom Michailidisom!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI