Mladi Splićani Plazibat i Taći odlaze na pripreme kod Gergesa

Vijesti iz regije 20.01.2014 09:45h Autor:

Antonio Plazibat

Od 28. siječnja do 19. veljače borci KBK Ameno iz Splita, Antonio Plazibat i Dino Taći u pratnji trenera Milivoja Bajić boravit će u jednom od najboljih K1 dvorana u Europi, a radi se o VOS Gymu iz Amsterdama.

Tamo će odradit tri tedna priprema i sparinga kako bi bili spremni za nadolazeća državna prvenstva i profesionalne borbe. Prijateljski poziv došao je od velikog Hesdyja Gergesa i njegovog trenera Ivana Hippolytea s kojim gaje prijateljske odnose već dulje vrijeme.

"Bit će to veliko iskustvo za naše mlade nade i nadamo se da će nakon povratka biti još bolji i ubojitiji u ringu. Kako znamo to je klub od jednog od najvećih K1 boraca Ernesta Hosta, a sadašnji trener Hippolyte je također bio izuzetan borac od kojeg se dosta može naučiti, pogotovo za profesionalne borbe. Ovdje u Splitu smo već odradili dobrih mjesec dana priprema da dođu tamo što spremniji i da izdrže što više, trenirali smo i sobotom i nedjeljom", poručili su iz KBK Amena.

Mladi Plazibat i Taći krenut će s profesionalnim borbama ove godine, a detaljnije informacija o njihovim sljedećim borbama trebale bi biti uskoro otkrivene.

"Za odlazak u Amsterdam možemo zahvaliti Poliklinici Tranfić – koja nam je financirala troškove puta te našim borcima pruža terapijske usluge koje su zbog prirode sporta česte, te firmi En-We d.o.o. i Cukarin iz Splita. Nadamo se da ćemo opravdati njihovu pomoć i u ringu pokazati svu snagu Ameno kluba te da neki od njih pripadaju u sam vrh hrvatske kickboxing scene", dodali su Splićani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI