Mladen Kujundžić nakon pet godina ponovno u MMA borbi

Vijesti iz regije 04.08.2017 09:12h Autor:

Mladen Kujundžić

Jedan od najboljih hrvatskih kickboksača, Mladen Kujundžić, idućeg će mjeseca odraditi MMA borbu, i to prvu nakon punih pet godina. 

Član borilačkog kluba Dynamite pohvalio se time na svom Facebook profilu, a budući da je tek potvrdio nastup, ime protivnika mu još uvijek nije poznato.

“Pozdrav ljudi. Volio bih s vama podijeliti sjajnu vijest. Ponovno ću odraditi MMA borbu, nakon punih godina. Biti će to u Puli, na Cave Romane Fight Nightu, 15. rujna. Protivnika ćemo uskoro objaviti. Živi bili, pa vidjeli”. napisao je Mladen.

Svoja posljednja dva nastupa Mladen je, u lipnju i srpnju, odradio u Rusiji, na vrlo jakom Tatnef Kupu. U prvom je krugu savladao Rustama Azimova, dok je četvrtfinalni meč izgubio nakon ekstra runde. Vidjet ćemo da li je ova MMA avantura samo privremena ili Mladen ozbiljno razmišlja o slobodnoj borbi.

Od 2009. do 2012. godine je Mladen odradio sedam MMA borbi, ostvarivši po tri pobjede i poraza te jednu poništenu borbu. S MMA-om je prestao nakon dva uzastopna poraza, od Denisa Stojnića te od Geralda Tureka te se u potpunosti posvetio kickboxingu, gdje je postigao više zapaženih rezultata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI