Mladen Kujundžić: “Drago mi da je Poturak pobijedio, ja sam onaj koji ga treba umiroviti!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.06.2018 11:11h Autor:

Mladen Kujundžić

Nakon što je Dževad Poturak pobjedom prekinuo dosta dugi niz poraza, jedan od prvih koji mu je čestitao bio je Mladen Kujundžić. No, njegova čestitka malo je drugačija od onakve kakvu bi očekivali.

Poturak je ovog vikenda nastupao u Poljskoj, gdje je savladao Lukasza Lipniackog, čime je prekinuo niz od čak deset poraza, što je svakako najgori niz u njegovoj dugoj i uspješnoj karijeri. Već nakon nekih prethodnih mečeva su mu mnogi preporučali umirovljenje, no ova pobjeda je vjerojatno poticaj da još uvijek ne objesi rukavice o klin.

Jedan od onih koji su sretni zbog ove pobjede BH Machinea, uz koju će doći činjenica da se njegova karijera nastavlja, je uspješni riječki kickboksač, Mladen Kujundžić, koji je Dževadu čestitao putem Facebooka.

“Drago mi je da je pobijedio. Ne želim da se umirovi prije nego odradi meč protiv mene, ja ga moram umiroviti”, napisao je Mladen.

Kujundžić i Poturak na svom meču rade još od prije četiri godine, kada je Riječanin na FFC eventu savladao njegovog brata Dženana, kojem je Dževad tada bio u kutu te je odlučio prozvati Mladena. Bilo je više kombinacija za održavanje tog meča, no do njega na kraju nikada nije došlo. Nešto više o tome nam je rekao sam Mladen.

“Već smo se trebali potući u Sofiji na FFC eventu, no to je otkazano par dana prije održavanja. Jako želim taj meč, jer je on izjavio da će osvetiti svog brata. Tu sam i spreman sam, nevjerojatno jako želim taj meč. I ja ću biti taj koji će ga umiroviti. Nakon što odradi meč protiv mene, neće više imati nikakvu želju boriti se dalje.”

28-godišnjem Kujundžiću u posljednje vrijeme ne ide ugovaranje mečeva, odnosno nekoliko protivnika otkazalo mu je borbu vrlo kratko prije održavanja. U pitanju su bile MMA borbe, budući da Mladen ima veliku želju vratiti se slobodnoj borbi, no nikako da na kraju borbu uspije i održati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI