Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mladen Brestovac nagrađen bonusom za najbolju izvedbu Glory 45 eventa (VIDEO) | Fight Site

Mladen Brestovac nagrađen bonusom za najbolju izvedbu Glory 45 eventa (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.10.2017 22:08h Autor:

Mladen Brestovac

Još jedno priznanje Mladenu Brestovcu dolazi iz Glory promocije, na čijem je posljednjem eventu nokautirao Hesdya Gergesa. Upravo za taj event, Mladen je nagrađen bonusom za najbolju izvedbu.

Hrvatski borac pogodio je Gergesa ubojitim lijevim high kickom, koji je odmah završio meč prije nego se Mladen uspio ozbiljnije oznojiti. Time je utišao dvoranu u Amsterdamu, koja je glasno podržavala svog sugrađanina, ali i dodatno promovirao svoje ime prema nekim još jačim budućim borbama u najboljoj svjetskoj kickboxing promociji.

Osim Mladena, bonus je dobio i domaći borac Michael Duut, koji je osvojio turnir u poluteškoj kategoriji s dva nokauta u samom otvaranju svojih mečeva. Organizatori nisu naveli o kojem je od ta dva riječ, no oba su na svoj način bila atraktivna i vrlo efektna. Što se tiče samog bonusa, u pitanju je 5.000 dolara koje se borcima pridodaju na njihov dogovoreni honorar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI