Mišković u Francuskoj obranio titulu svjetskog prvaka

Vijesti iz regije 11.04.2016 14:09h Autor:

Bojan Mišković

Talentirani Bojan Mišković u prosincu 2014. godine u Makarskoj se okitio titulom WAKO Pro svjetskog prvaka u full contactu zahvaljujući pobjedi nad njemačkim borcem Marcom Deckmanom, a ovog vikenda na red je došla i obrana pojasa.

Rovinjski borac u subotu (09.04.2016.) je nastupio u Francuskoj gdje je svoju svjetsku titulu u kategoriji do 85 kilograma branio protiv Mathiea Lemaira, ianče peterostrukog francuskog prvaka.

U iznimno napornoj borbi koja je trajala čak 12 rundi pobjedu je ipak uspio odnijeti hrvatski borac.

“Bio sam spreman na sve, pa sam i odlučio ići na sve ili ništa. Ono što me savjetovao trener, to sam i radio. Cilj je bila bliska borba, biti non-stop “na njemu”, ne dati mu da diše i pogađati ga što više u tijelo s obzirom na to da je iznimno visok protivnik. Dobro sam ga pogađao i krošeima, u jednom trenutku kad sam ga pogodio očekivao sam da će pasti, ali ostao je na nogama i na tome mu svaka čast. Lemair se vrlo dobro kretao i udarao nogama, a primio sam i ja jedan vrlo neugodan udarac tijekom borbe. Ostao sam bez zraka u tom trenutku, ali uspio sam nastaviti, pojačati tempo i to je očito presudilo kod sudaca te mi donijelo slavlje”, rekao je Bojan nakon povratka iz Francuske.

“Borba zaista nije bila lagana, morali smo taktiku prilagođavati tijekom trajanja meča, ali najbitnije na kraju priče je da smo se u Rovinj vratili s pojasom”, dodao je kratko njegov otac i glavni trener Pero Mišković.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI