Mirsad Bektić upao na listu najtalentiranijih MMA boraca

Vijesti iz regije 03.10.2012 08:01h Autor:

Mirsad Bektić

Sherdog je na popis boraca na koje vrijedi obratiti pažnju uvrstio i jednog iz Bosne i Hercegovine, koji je sreću ipak odlučio potražiti u SAD-u. Radi se o mladom Mirsadu Bektiću.

Nedavno ste na Fight Siteu mogli pročitati ekskluzivni intervju s Elvisom Mutapčićem, iznimno talentiranom borcem iz Bosne i Hercegovine koji se natječe u srednjoj kategoriji te se ovog mjeseca bori za titulu prvaka kanadske organizacije MFC.

No, nije on ipak jedini nadareni borac iz BiH koji je odlučio svoju sreću potražiti na drugoj strani svijeta te karijeru graditi u SAD-u. 21-godišnji Mirsad Bektić, član je Relentless MMA tema, ali i American Top Teama. U svojoj karijeri ostvario je ukupno osam pobjeda u jednako toliko mečeva, no polovica njih je bila amaterska. Trenutno se bori u uglednoj organizaciji Titan FC te ga uskoro očekuje peti profesionalni meč, a čini se da će UFC uskoro morati također obratiti pažnju na ovog borca u pero kategoriji.

Sherdog je uvrstio Mirsada na popis od nekoliko boraca na koje definitivno vrijedi obratiti pažnju, a najavili su i da će tijekom ovog mjeseca objaviti video prilog o njemu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI