Mirko: Nisam razumio Fujitu, no ne dozvoljavam da mi kvari slavlje

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.01.2015 11:18h Autor:

Mirko Filipović i Kazuyuki Fujita

Mirko Filipović je porazgovarao s novinarom Večernjeg lista te je ukratko prokomentirao borbu protiv Ishiija, no i ono što se dogodilo nakon nje. Kaže da je Fujitu odgurnuo, jer mu se unio u lice te mu time kvario slavlje pobjede.

Mirko Filipović inače nije borac koji agresivno reagira na bilo što izvan ringa. No, to nije bio slučaj u srijedu, kad je odgurnuo Kazuyukia Fujitu te uzrokovao veliko naguravanje unutar ringa. U razgovoru za Večernji list, objasnio je kako je došlo do toga:

"Fujita je došao do mene i pričao nešto na japanskom te ga nisam ništa razumio. Odgurnuo sam ga od sebe jer sam pomislio kako mi kvari slavlje."

Cro Cop se nakon toga povukao, dok su u sukobu većinom sudjelovali ljudi iz Mirkove i Fujitine ekipe. No, naš borac je za pomoć upitao i svog legendarnog protivnika i jednog od najvećih boraca u povijesti:

"U tim trenucima sam došao do Fedora Emelianenka, uhvatio ga i tražio da me brani, no on je rekao kako se nećemo ovdje tuči. I bio je u pravu, da je itko ikoga udario u ringu, bio bi priveden jer bi napravio kazneno djelo. Fujita je to napravio više radi showa i pažnje. Dva puta smo se borili, dva puta sam ga pobijedio. Ne vidim smisao u trećoj borbi, no siguran sam kako bi mi to bio lak novac."

Mirku sad slijede, kako je on dao natuknuti, pregovori s jednom velikom organizacijom, a sve vodi k tome da bi to mogao biti Bellator, čiji je predsjednik Scott Coker prisustvovao eventu u Japanu. No, sigurno je i kako će Cro Cop braniti svoj IGF pojas, budući da je rekao kako ne misli potpisivati ekskluzivni ugovor niti s jednom organizacijom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI