Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mirko nakon Wanda ima najbolji nadimak u MMA svijetu! | Fight Site

Mirko nakon Wanda ima najbolji nadimak u MMA svijetu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.11.2012 14:04h Autor:

Mirko Filipović

Poznati portal Sherdog pozabavio se nadimcima u MMA svijetu, tražili su najbolje i najneobičnije, a na kraju je ispalo da se skoro u svim slučajevima radi o borcima koji su gotovo svima itekako poznati.

Na prvo mjesto zasjeo je Wanderlei Silva sa svojim "Axe Murderer" koji je dobio zahvaljujući svom krvoločnom stilu borbe, dok je van ringa i kaveza iznimno susretljiva te prijateljski nastrojena osoba. Odmah iza njega našao se naš Mirko "Cro Cop" Filipović.

Sherdog navodi kako se radi o jednom od najpoznatijih nadimaka kad je u pitanju K-1, Pride i UFC. "Njegov nadimak puno je spominjaniji od punog imena, pa ga se tako češće naziva Mirko Cro Cop ili samo Cro Cop. Prije nego što je nastala njegova poznata izreka 'desna noga bolnica, lijeva noga grobnica' bio je član hrvatske specijalne policije, na početku svoje kickboks karijere natjecao se pod nadimkom 'Tigar', a tijekom godina nanizao je mnoge velike trenutke", kažu za hrvatskog borca.

Na najzanimljivijih nadimaka nalaze se još primjerice Quinton "Rampage" Jackson, Randy "Natural" Couture, Mauricio "Shogun" Rua…

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI