Mirko još uvijek nema protivnika za New York!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.10.2012 07:20h Autor:

Mirko Filipović

Četvrtfinale K-1 World Grand Prixa još je prilično daleko, pa se još uvijek ne zna tko će biti idući protivnik Mirka Filipovića na putu do osvajanja titule K-1 prvaka.

Na Wikipediji je još jučer navečer objavljeno da će Mirko Filipović u četvrtfinalu u New Yorku biti u ringu s Catalinuom Morosanuom, no to je ipak samo pretpostavka iz razloga što je rumunjski borac pobijedio u meču prije nego što je Mirko ušao u ring.

Ždrijeb četvrtfinala i daljnjeg raspleta K-1 World Grand Prixa ipak još uvijek nije napravljen, pa tako nije službena informacija da će se Mirko u četvrtfinalu boriti protiv Morosanua, a u polufinalu u slučaju pobjede s boljim iz meča Londs VS Uehara.

Ždrijeb se tek mora obaviti, a borci će ipak prvi saznati s kime se bori, teško da će informacija svijetlo dana najprije ugledati na Wikipediji, koja je inače otvorena svima za uređivanje te se u ovom slučaju pokazalo zbog čega je to ponekad njezin nedostatak.

Podsjetimo, prije nekoliko dana pomaknuta je završnica turnira najbolje osmorice s prosinca ove godine na kraj siječnja iduće godine zbog ugovora koji K-1 Ima potpisan sa Spike TV-om.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI