Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mirko Filipović dobio nesvakidašnji izazov i njime se pohvalio (FOTO) | Fight Site

Mirko Filipović dobio nesvakidašnji izazov i njime se pohvalio (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.08.2018 10:48h Autor:

Mirko Filipović

Kada ste Mirko Filipović uistinu vam rijetko može biti dosadno. Posebno ako imate “hrabrosti” ući u zahtjeve za poruke unutar svom Facebook sandučića te pogledati što tamo ima. Mirku je izgleda došla želja pogledati tko mu piše, a jedna ga je poruka toliko zaintrigirala da se odlučio njome javno pohvaliti.

Ukratko, Filipović je dobio izazov od momka koji se predstavio kao bivši vojnik. Zanimljivo, isti je prvo Cro Copu napisao da je dobar borac te da ga smatra uzora, da bi onda krenulo podcjenjivanje i izazivanje. Tako je isti rekao da bi predvidio svaki njegov potez te da smatra da ga Cro Copov high kick ne može srušiti. Pokraj toga se malo osigurao izjavom da bi mu trebali tri do četiri mjeseca prije nego bi bio sposoban savladati Filipovića. Pozvao ga je da “skupi muda” i odgovori mu.

Iako se može pretpostaviti da profesionalci često dobivaju ovakve poruke te da bi svakako najpametnije bilo iste ignorirati, Cro Cop je ovim putem odlučio odgovoriti, odnosno “skupiti muda”, kako je on sam napisao. Pozvao je momka na sparing u dvoranu, a usput je dodao i malo trash talka, kao što možete vidjeti u njegovoj objavi koju smo podijelili. Sve je popratio komentarom “danas izgleda svako moze biti vojnik i dobiti oružje u ruke…”

Cro Cop trenutno trenira s ciljem što bržeg dovođenja u optimalnu formu te se i dalje nada kako bi do kraja godine mogao odraditi dvije borbe, od čega bi mu onda za Silvestrovo konačno bila posljednja u karijeri.

danas izgleda svako moze biti vojnik i dobiti oružje u ruke..

Objavljuje Mirko FilipovićNedjelja, 19. kolovoza 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI