Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mirko Cro Cop Filipović: Ne bi mi bilo drago da moja djeca nastupaju jer teško je gledati vlastito dijete dok se tuče! | Fight Site

Mirko Cro Cop Filipović: Ne bi mi bilo drago da moja djeca nastupaju jer teško je gledati vlastito dijete dok se tuče!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.11.2015 16:58h Autor:

Mirko Cro Cop Filipović

Mirko Cro Cop Filipović najavio je kraj svoje duge i naporne karijere. Poučen iskustvima i rizicima koje mora proći jedan borac na putu do slave, Filipović ni ne pomišlja na to da se njegova djeca bave istom profesijom.

Cro Cop je za Večernji List otkrio da bi teška srca gledao svoje sinove, 12-godišnjeg Ivana i 5-godišnjeg Filipa, kako se bore u ringu ili kavezu kao njihov tata, ali želi da se bave sportom i Ivan već trenira s njim.

"Želim da se posvete školi, a sportom neka se svakako bave, ali po mogućnosti ne brutalnim kao što su slobodna borba, kickboks ili klasični boks. Moj Ivan sada trenira 'jiu-jitsu', a znao se i nama priključiti u treningu snage. Sada ću imati više vremena pa ćemo nas dvojica raditi elemente boksa.

Neka to svlada radi vlastitog samopouzdanja, no ne bi mi bilo drago da nastupa jer teško je gledati vlastito dijete dok se tuče. U tome svoju mamu potpuno razumijem. S obzirom na rizičnost sporta i mogućnost vrlo teških ozljeda, svaki put bi joj srce stalo kada bih se ja popeo u kavez ili ring", priznao je Filipović.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI