Mirko Cro Cop: Delija nije u Rizin došao preko mene, nego je zaslužio svojim radom i talentom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.01.2018 20:34h Autor:

Drviš, Delija i Filipović

Unutar razgovora koji je odradio za Sportske novosti, Mirko Filipović se kratko osvrnuo i na Antu Deliju, novog člana japanskog Rizina, odnosno to kako je on završio pod ugovorom s japanskom promocijom.

Filipović je bio upitan o tome smatra li Delijin potpis za Rizin svojim djelom, odnosno još jednom svojom pobjedom. Mnogi su to tako prokomentirali, budući da je Delija putovao s njim u Japan, no putovala je nikad veća delegacija gdje Delija nije bio jedini MMA borac. Jednostavno, putovali su njegovi trening parteri, uključujući još jednog borca, Sašu Milinkovića. Tako je Filipović nešto slično tome i odgovorio.

“To je primarno Antina pobjeda. Ante Delija rezultat je svog rada i talenta, a ja sam ga samo malo pogurao i ispromovirao, poveo tamo da ga ljudi malo vide. U Rizinu su već vidjeli njegove borbe, Ante i trenira sa mnom. On je sigurno jedan od najopasnijih europskih teškaša u ovom trenutku, a njegovo vrijeme tek dolazi. Iznimno je snažan, vrhunski parteraš, odličan udarač, ima 115 kilograma i visok je 195 centimetara. Konačno, ono što mu je najveća prednost, ima golemo srce, ničega se ne boji. Ima i najopasniji “ground and pound” od svih boraca koje sam vidio.”

Delija bi trebao u Rizinu nastupiti u svibnju, a pretpostavlja se kako bi trebao biti dio teškaškog Grand Prixa. Istog onog Grand Prix s čijim bi se pobjednikom Filipović trebao sastati u svojoj posljednjoj borbi. Ukoliko to bude Delija, Rizin bi se mogao naći u problemima jer je za očekivati kako se Cro Cop neće boriti protiv svog dubrovačkog pulena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI