Andrej Kedveš, Miran Fabjan i Dženan Poturak odradili vaganja pred sutrašnje W5 nastupe u Slovačkoj (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 20:09h Autor:

Andrej Kedveš i Daniel Gallardo

U slovačkim Košicama se sutra održava novi event W5 European kickboxing promocije, a na programu se nalazi Andrej Kedveš te još dva borca iz naše regije. Kedveš napada velterašku titulu protiv Daniela Puertasa Gallarda, Miran Fabjan napada titulu poluteške kategorije protiv Ondreja Hutnika, dok Dženan Poturak otvara program protiv domaćeg borca, Ivana Barteka.

Danas je održano vaganje za event u sjajnoj atmosferi, čime je W5 još jednom pokazao kako izgleda sve bolje i profesionalnije. Ovaj event posebno će biti zanimljiv ljudima bliskim kickboxingu iz Hrvatske, Slovenije i BiH, zbog tri izuzetno bitna nastupa lokalnih boraca.

20-godišnji Andrej Kedveš je vjerojatno najveći hrvatski kickboxing talent, što potvrđuje svakim svojim nastupom, a ovo mu je najveća prilika za potvrdu talenta koji posjeduje. Đakovčanin je slavio u 19 od svojih 20 dosadašnjih profesionalnih nastupa, a u Košicama ga čeka pet godina stariji borac iz Španjolske, Daniel Puertas Gallardo. Španjolac je imao 64.5 kilograma, dok je Kedveš imaju 200 grama manje od njega. U pitanju je meč na pet rundi, za naslov prvaka velter kategorije W5 promocije.

Dženan Poturak imao je točno 95 kilograma, a domaći borac imao je kilogram i sto grama manje nego predstavnik BiH. Njihova borba otvara sutrašnji program u Košicama.

32-godišnji Miran Fabjan, koji je u svom povratničkom nastupu salvadao Dževada Poturka, bori se za W5 titulu u poluteškoj kategoriji, a protivnik mu je najbolji češki poluteškaš, Ondrej Hutnik, inače dvije godini stariji borac od njega, koji u karijeri ima impresivnih 83 pobjede i samo 17 poraza. Fabjanu je vaga pokazala 94.6 kilograma, a Hutnik je bio na 200 grama više od njega.

Sjajno raspoloženi Fabjan je najavio meč, a posebno je zanimljiv bio odgovor na pitanje kako će se snaći u borbi na pet rundi. Slovenski Rocky je odgovorio: “Meni ne treba pet rundi, meni su dosta tri runde. Razbiti ću ga u te tri, a onda ću mu posljednje dvije bježati i frustrirati ga.”

Event je na rasporedu sutra u večernjim satima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI