Miočićev menadžer za Fight Site otkrio razlog zašto je Stipe sinoć ipak došao u Zagreb!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.02.2015 13:45h Autor:

Foto: Impact Fight Academy

Stipe Miočić je protekli vikend proveo u njemačkom Muenchenu gdje je održao MMA seminar u dvorani Impact Fight Academy, no unatoč najavama kako ovaj put neće dolaziti u Hrvatsku, UFC-ov borac je ipak navratio do Zagreba. Razlog je bio praktične prigode. Miočić je letio iz hrvatske metropole, a kako je imao mnogo vremena između dva leta, odlučio je nešto pojesti u centru grada kojeg je upoznao ovo ljeto.

Mnogi prolaznici su ga zamijetili, a neki su se s njim i fotografirali. S obzirom na kratak ostanak u Zagrebu, Miočić svoj dolazak nije želio medijski eksponirati.

Kontaktirali smo njegovog menadžera za međunarodne poslove Anthonyja Obradovicha koji je rado otkrio sve detalje…

"Ovaj vikend smo bili u Njemačkoj gdje smo održali promotivni seminar, ali smo i odradili neke poslovne sastanke. U Zagrebu je Stipe proveo samo par sati. Bio je gladan, otišao je do centra nešto pojesti i vratio se natrag na aerodrom", rekao nam je Obradovich i dodao par riječi vezane uz natpise u drugim medijima "kako Miočić neće pomoći u pripremama Cro Copu".

"Htio bih to demantirati jer to nije istina. Stipe dolazi u Zagreb zbog priprema Mirka Filipovića za meč protiv Gonzage. Pomoći će mu u pripremama. Molim vas da to napišete. Dolazak je planiran za sredinu ožujka", potvrdio je Obradovich.

U svakom slučaju drago nam je bilo čuti i službenu potvrdu dolaska ovog sjajnog borca ponovno u Hrvatsku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI