Miočićev menadžer priželjkuje u Hrvatskoj Stipin napad na pojas, kao i okršaj Cro Copa i Minotaura!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.05.2015 00:02h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić je u nedjelju ujutro u australskom Adelaideu pobijedio legendarnog Marka Hunta, i to pred njegovih 8000 navijača, koji su konstantno zviždali dok je njihov borac primao rekordnih 361 udaraca. Stipe se nada da će njegov sljedeći meč biti borba za pojas prvaka, a on će biti spreman, kako je i najavio, ili za Velasqueza ili za Werduma. Miočićev menadžer želi da se Stipe u Hrvatskoj bori za pojas prvaka.

Prvak teške kategorije, Cain Velasquez, i privremeni prvak, Fabricio Werdum, će se boriti na UFC-u 188 te će jedan od njih dvojice ujediniti pojaseve prvaka kraljevske divizije.

"S obzirom na to da sam demolirao vrhunskog borca, sada priželjkujem borbu za naslov. To mi se čini kao jedini logični potez.", izjavio je Miočić.

Stipe je već jednom u intervjuu za Fight Site izjavio kako mu je san da se u Hrvatskoj bori za naslov UFC prvaka, a sad je to isto potvrdio i njegov menadžer Greg Kalikas.

"Nadamo se borbi za pojas prvaka, i to u SAD-u, da Stipu više ne seljakaju po Brazilu, Kanadi, Engleskoj, Australiji. Zapravo, bilo bi sjajno kada bi se takva borba održala u Hrvatskoj. Mogu samo zamisliti kako bi to sjajna priredba bila, Stipe za naslov, a "Cro Cop", recimo, s Minotaurom.", izjavio je Kalikas za Večernji list.

Cro Copov meč s Minotaurom je vrlo izgledna opcija. Brazilac je izjavio da bi se volio boriti s Mirkom u Brazilu ili tokijskoj Saitama areni, a naša borilačka legenda je izjavila da ne bi imala ništa protiv tog okršaja.

Sad je sve na UFC-u…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI