Miočić svaki dan razmišlja o borbi za titulu (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.07.2015 21:33h Autor:

Stipe Miočić

I Stipe Miočić je ovaj vikend bio u Las Vegasu, a Ariel Helwani ga je uhvatio na par minuta razgovora, u kojem mu je Stipe rekao kako svaki dan razmišlja o borbi za titulu te da ju je spreman čekati i do iduće godine, ako će on biti idući izazivač.

Sve naravno zanima da li je netko iz UFC-a kontaktirao Stipu. Opcija za napad na naslov je mnogo, a tri su kandidata. Stipe Miočić, Andrei Arlovski i Junior Dos Santos. Zapravo, svaki ima svoje reference i teško da se za bilo kojeg može reći da borbu nije zaslužio.

"Nisu mi ništa spominjali niti me kontaktirali. Imam neke svoje izvore, ali informacije su različite, tako da ne znam na čemu sam. Čekam odluku, a nakon toga poziv", rekao je Stipe, a nakon toga je upitan kako se osjeća oko toga, odnosno koliko je napeto iščekivanje:

"Frustriran sam malo, jer svaki dan mislim o napadu na titulu i to cijeli dan. No, treniram, radim u vatrogasnoj stanici, pa vrijeme prođe. Čekam, nadam se borbi za titulu, ali do odluke ne mogu ništa."

Sad je već dva mjeseca od njegove posljednje borbe, a Werdum je rekao kako se možda neće boriti sve do iduće godine. Da li je Stipe spreman toliko biti neaktivan, znači bez nastupa, automatski i bez honorara.

"Navikao sam da borbe ne dolaze brzo koliko bih ja htio, no odradio sam svoj posao, popeo sam se u poretku i sad treniram i čekam. Ako trebam čekati do 2016., a da će mi borba biti protiv Werduma, spreman sam na to", rekao je.

Cijeli razgovor i što je još Stipe rekao, pogledajte u priloženom videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI