Miočić: Nadam se da ću jednog dana biti na UFC-u u Hrvatskoj!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.08.2012 12:36h Autor:

Stipe Miočić

Sjajni UFC-ov teškaš i još uvijek neporažen u svojoj karijeri, Stipe Miočić, otkrio je da planira uskoro doći u Hrvatsku kako bi se susreo sa svojim fanovima, ali i kako se nada da će jednog dana moći nastupiti na UFC-ovoj priredbi u Hrvatskoj!

Pred Stipom Miočićem je možda i najteži izazov u dosadašnjoj karijeri. Sjajni UFC-ov teškaš još uvijek u svojoj karijeri ne zna za poraz, a idući protivnik bit će mu 212 centimetara visoki Nizozemac Stefan Struve. Radi se o glavnoj borbi večeri na UFC-ovoj priredbi u Engleskoj. "Čast je biti u glavnoj borbi večeri i boriti se protiv borca kalibra poput Struvea. Imam veliki respekt prema njemu zbog svega što je postigao u svojoj dosadašnjoj karijeri. Na meni je da dokažem da zaslužujem nastup u glavnoj borbi večeri i vjerujem da se nakon 29. rujna nitko zbog toga neće žaliti", rekao je Stipe za YourMMA portal.

Najveći hrvatski borac svih vremena je Cro Cop, osjećaš li odgovornost da sada kada njega nema u UFC-u nosiš i hrvatsku zastavu uz američku? "Naravno! Ponosan sam na svoje hrvatske korijene i učinit ću sve da iskažem svoje poštovanje. Nadam se da ću uskoro posjetiti Hrvatsku gdje ću se susresti sa svojim fanovima. Čuo sam da imam u Hrvatskoj iznimno veliku podršku i da jako vole MMA. Nadam se i da će UFC jednog dana tamo organizirati svoju priredbu i bila bi mi čast boriti se u Hrvatskoj. Što se tiče Mirka, on je legenda i moj uzor", otkrio je Miočić.

Planiraš li i dalje ostati vatrogasac ako se popneš još više na ljestvici UFC-ovih teškaša? "Radim sa sjajnim ljudima zbog kojih je uvijek lijepo doći na posao. Imam šefa koji mi uvijek izlazi u susret kad su u pitanju moje obveze oko treninga i mečeva i nikad to neću prestati raditi. Nije čak stvar ni u novcu, već u tome što sam dio sjajne ekipe i što mogu pomoći zajednici."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI