Miočić: Želio sam borbu s Rothwellom, ali je UFC odlučivao

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.10.2015 09:37h Autor:

Stipe Miočić

Ovih se dana Stipe Miočić u izjavama za američke medije dotaknuo odgođene borbe s Benom Rothwellom te objasnio kako je dobio novog protivnika. Prema Miočiću, on je želio borbu s "Big Benom" odmah nakon oporavka od ozljede, ali je UFC odlučio da će njegov idući protivnik biti Andrei Arlovski koji je rangiran kao četvrti teškaš na listi izazivača.

Miočić je izlazio iz automobila kada je osjetio bol u leđima zbog koje nije mogao uspravno stajati. U razgovoru sa svojim timom i menadžerom zaključio je da će se oporaviti kroz nekoliko tjedana. Sada će za protivnika imati borca koji je ipak veće ime od Rothwella, a ujedno je i borac kojeg se također spominjalo u kontekstu prvog izazivača.

"Želio sam borbu s Rothwellom, ali UFC je odlučio da će moj idući protivnik biti Arlovski. Obojica su velika imena i borci rangirani u samom vrhu kategorije. Arlovski je rangiran odmah iza mene kao četvrti, a Rothwell kao sedmi, ali je pobijeđivao borce iz top pet", izjavio je Miočić.

Okršaj Miočića i Arlovskog dogodit će se početkom 2016. godine u Las Vegasu na UFC 195 eventu kojeg predvode Robbie Lawler i Carlos Condit u borbi za naslov prvaka u velter kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI