Miočić otkrio zašto u Hrvatima pronalazi veliku motivaciju

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.11.2016 10:13h Autor:

Stipe Miočić (Facebook)

Stipe Miočić je oduševljen novim posjetom Hrvatskoj. Ovo je treći put da je danas najopasniji teškaš svijeta kročio na hrvatsko tlo, a uvjereni smo kako će to ponoviti još puno puta. U svoj toj gužvi koja se stvorila oko njegovog dolaska, Stipe je uspio izdvojiti vremena te ukratko porazgovarati s novinarom RTL televizije.

Stipe je u jednom od svojih prvih intervjua po dolasku u Zagreb otkrio zašto u Hrvatima pronalazi motivaciju, ali je i progovorio o mogućoj obrani titule pred hrvatskim navijačima.

“Svi toliko puno rade, vole ono što rade i pažljivi su. Ništa ne uzimaju zdravo za gotovo. Ulažu velik trud u ono što rade i tako sam i ja to naučio. Volim to, volim biti Hrvat”, izjavio je Stipe pa nastavio na temu potencijalne obrane naslova u Hrvatskoj:

“Ja sam za, volio bih to. To bi bilo nevjerojatno”, izrazio je Stipe svoju želju pa progovorio o mogućim kombinacijama za takav rasplet, “Ne, još ništa nisam čuo. Uskoro će mi reći što se događa, kakva su njihova razmišljanja i što žele da radim.”

Prisjetio se prvak i svog prijatelja Mirka Filipovića…

“Obožavam tog tipa, jedva čekam da ga vidim. On je sjajan čovjek, jednostavno je baš dobar tip. Vodili smo sjajne razgovore, znao mi je govoriti stvari koje su mi baš trebale. On je jednostavno sjajan individualac. Imam sreće što mi je prijatelj”, zaključio je Miočić.

Za cijeli intervju posjetite sljedeći LINK.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI