Miočić: Neću biti glup, radit ću stvari zbog kojih Ngannouu neće biti ugodno! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.12.2017 09:06h Autor:

Miočić vs. Ngannou (Instagram)

Stipe Miočić gostovao je sinoć u podcastu Joea Rogana. Aktualni UFC-ov prvak i najpopularniji komentator promocije porazgovarali su o brojnim temama, a glavna je bila Miočićev okršaj s Francisom Ngannouom.

Meč u kojem će Stipe pokušati po treći puta zaredom obraniti teškašku titulu i tako se upisati u povijest kao prvi kojem je to uspjelo, čeka nas već 20. siječnja u glavnoj borbi UFC 220 priredbe.

“Svaki protivnik je drugačiji i svaka borba je različita. Svi se čude njegovoj udaračkoj snazi. No slušajte, postoji puno likova koji udaraju jako. Neupitno je i da on udara jako, ali ja neću biti glup i postaviti se u poziciju da budem pogođen. Radit ću stvari zbog kojih mu neće biti ugodno. Činit ću ono što želim, nemam namjeru sjediti i dozvoljavati mu da radi što hoće”, jasan je bio prvak u komentiranju svog idućeg izazivača.

Stipe priznaje da Ngannou napreduju iz borbe u borbu, a usput je prokomentirao i njegov posljednji nastup u kojem je brutalno nokautirao Alistaira Overeema. Prvak u ovoj priči ističe da je to ipak bio jedan drugačiji Overeem od onog s kojim se on borio u rujnu prošle godine.

“Mislim da je Overeem bio malo neoprezan i time se izložio. Kada sam se ja borio s njim, onda je bio puno više tradicionalan, kretao se naokolo, trčao, ali i držao distancu. Onda je pokušao onaj kick i ja sam ga ugrabio i srušio na pod. Nisam pogledao cijelu borbu između njega i Ngannoua, ali vidio sam da je bacao divlje udarce, a to nije radio protiv mene.”

Izdvojimo još i jednu jasnu poruku svima koji pokušavaju preuzeti Miočićev tron:

“Mislim da je on sjajan borac. Definitivno daje sve od sebe i udara jako, ali na njegovu žalost ništa se neće promijeniti. Ja ću ponovno odšetati s pojasom oko struka. Uzbuđen sam zbog njega. On će dobiti priliku napasti titulu, ali sve dok sam ja ovdje, nitko drugi neće biti prvak”, poručuje Stipe.

U nastavku članka možete pogledati cijelo Miočićevo gostovanje kod Rogana.

Miočić otkriva najbolju odluku u karijeri, što misli o prelasku u polutešku, ali i kako mu je UFC rekao da je sam svoj promotor (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI