Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miočić: Mama nakon meča uvijek prvo pita u kakvom je stanju moj protivnik | Fight Site

Miočić: Mama nakon meča uvijek prvo pita u kakvom je stanju moj protivnik

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.09.2016 09:59h Autor:

Stipe Miočić / Facebook

Prva obrana titule donijela je još veću popularnost za aktualnog vladara teške kategorije – Stipu Miočića. Dok smo se s čovjekom koji je ovog vikenda nokautirao Alistaira Overeema već dobro upoznali, Večernji list nam je omogućio da se malo približimo ostalim članovima Stipine obitelji.

“Majka ne gleda moje mečeve, već joj ishod obično netko javi da joj kaže da sam OK. Tek onda ona zove mene i obično pita u kakvom je stanju moj protivnik. A ja joj tada obično velim: ‘U redu je on, a i tvoj sin također’, otkrio je Stipe čija je majka vijest o novoj pobjedi svog sina dočekala u Saduskyju, mjestu udaljenom 100-tinjak kilometara od Clevelanda.

Za razliku od majke Kathy, njegova supruga Ryan Marie nema takvih problema. Njih su dvoje u sretnoj vezi od Miočićeve treće borbe u UFC-u.

“Sjećam se da mu je ruka nakon te borbe bila savijena kao da je slomljena. Kada njegove borbe postanu jako nasilne i krvave, tada podsjetim samu sebe da je to ono što je Stipe izabrao”, izjavila je Ryan Marie, inače po struci medicinska sestra.

Dio razgovora bio je i trenutno najpopularniji sportaš u domaćim medijima koji se ovom prigodom opisao kao, “Poprilično običan čovjek… koji tuče druge ljude. Ali samo u kavezu.”

Nešto više o Stipinim skromnim počecima, nervozi uoči borbe, ali i šoku koji ga je zatekao neposredno prije nastupa pročitajte na sljedećem LINKU.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI