Miočić komentirao potencijalni okršaj s Lesnarom, otkrio planove nakon UFC-a 226 i Cormieru poručio: Imat ću spreman odgovor na sve što napraviš!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.06.2018 12:14h Autor:

Miočić Lesnar, Cormier

Sve nam je bliži 8. srpnja i UFC 226 na kojem ćemo gledati okršaj dvojice sjajnih prvaka – Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Ono o čemu se aktivno priča posljednjih mjeseci je to da bi pobjednik ovog susreta mogao za svog idućeg protivnika imati kečersku zvijezdu i bivšeg teškaškog prvaka Brocka Lesnara.

“Lesnara su zamolili da se sučeli s pobjednikom meča koji će se održati 8. srpnja između Stipe Miočića i Daniela Cormiera, a u kojem je ulog teškaški pojas. Ideja je da nastupi 30. prosinca u Las Vegasu, što znači da se Lesnar mora vratiti u USADA-in program ne kasnije od 30. lipnja. Ako to učini, vjerujem da ne bi bilo iznenađujuće da ga vidimo 8. srpnja u Vegasu na UFC-u 226”, otkrio je nedavno neke detalje UFC-ovog plana ugledni kolumnist Wrestling Observera Dave Meltzer.

Sada je pak ta nagađanja za Submission Radio prokomentirao i aktualni teškaški prvak. Prema onome što se moglo čuti, Stipe je zainteresiran za meč Lesnarom, ali ne u skorašnje vrijeme.

“Iskreno, čuo za to. Pričalo se o tome i na press konferenciji. No, ono o čemu ja sada razmišljam je 8. srpnja. Na toj je borbi sav moj fokus. Poslije ću se brinuti o tome. Uz to, nakon toga će mi rođenje kćeri biti prva briga, a zatim namjeravam uzeti odmor. To je plan, moram malo uživati s njom”, iznio je svoje namjere Stipe, a onda i ukratko prokomentirao i sam meč s prvakom iz poluteške. 

“Ništa se neće promijeniti. Ja ću i dalje imati pojas oko struka. On je sjajan borac, ali neće mi oduzeti ono što sam zaslužio teškim radom. Previše sam se žrtvovao za ovaj pojas. Mislim i da je to dobar ‘matchup’ za mene, da nije onda ne bih ni prihvatio borbu”, nasmijao se Stipe nakon posljednje rečenice, pa nastavio:

“No, ja sam loš ‘matchup’ za bilo koga. On ima sjajno hrvanje, ali ovo neće biti hrvački meč. Ovo je MMA i moći ću ga udarati. DC je čvrst tip koji voli ići prema naprijed, ali mislim da ću imati odgovore za to. Imat ću spreman odgovor na sve što napravi”, zaključio je najuspješniji teškaš u UFC-ovoj povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI