Miloš Janičić prokomentirao Ilićevo prozivanje: “On je glavna zvijezda u regiji!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.05.2018 12:52h Autor:

Miloš Janičić

Miloš Janičić nije htio previše vremena trošiti na komentiranje prozivanja koje je dobio od Aleksandra Ilića. Za ekipu iz “Ahileja”, uključujući Ilića i Bakočevića, imao je samo jedno jednostavno objašnjenje.

21-godišnji Crnogorac na prošlom je Megdanu došao do pobjede karijere, kad je savladao Marka Radakovića. Bilo je to najveće iznenađenje eventa, a Janičić pobjedom nije dobio samo slast iste. Dobio je i novi rivalitet, odnosno čini se kako ga je ekipa iz “Ahileja” uzela na zub. Prije svega Aleksandar Ilić, koji ga je jučer prozvao putem Facebooka, kao što možete vidjeti na gore podijeljenom linku.

“Očekivao sam tako nešto. Oni su ekipa željna pažnje i željna medija, tako da me to ne čudi. Njima je bitno da se oko njih nešto događa”, reagirao je Janičić na to. A sve je krenulo njegovim prozivanjem Vase Bakočevića, na što je Ilić rekao da je to nemoguće jer je Vaso Bellatorov borac. Što se tiče Bellatora, o tome je ipak nešto rekao, usput otkrivši jednu informaciju.

“Nakon što Vaso doživio ozljedu ruke, ja sam dobio ponudu za tu istu borbu, ali sam ju odbio. Ne želim još otići na taj nivo, nego želim prvo ostvariti još koju pobjedu protiv borca s dobrim skorom. Tako da ne mislim kako Bellator ima ikakve ozbiljne namjere s Vasom, ali možda griješim”, iznio je svoje mišljenje o toj temi.

Zanimljivo, on je velteraš, a Ilić ga je prozvao na borbu u njegovoj kategoriji, onoj do 84 kilograma. Neovisno je li u pitanju Ilić ili netko drugi, Janičić trenutno nije za takve eksperimente.

“Od borbe do 84 kilograma neće biti ništa. Moja kategorija je do 77, a eventualno se još mogu boriti u međukategoriji do 80 kilograma.”

Samog Ilića prvobitno nije htio komentirati, no na kraju je ipak nešto rekao o Megdanovom prvaku srednje kategorije.

“Aleksandar Ilić je glavna zvijezda u regiji”, bio je njegov komentar za kraj.

Ovu situaciju će svakako biti zanimljivo pratiti, posebno jer publika u regiji voli ovakve stvari i uživa u istima, s nadom da će na kraju doći do borbe. Ukoliko bi se susreli Bakočević i Janičić, bio bi to vjerojatno najveći trenutak crnogorske slobodne borbe do sada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI