Miloš Janičić ozlijeđen, Savo Lazić uskače umjesto njega na KSW 48

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.04.2019 17:06h Autor:

Savo Lazić

Savo Lazić novi je član KSW-a. Crnogorski MMA borac iz beogradskog Ahileja uskočio je na KSW 48 priredbu, koja se održava 27. travnja. Zamijenit će svog ozlijeđenog sunarodnjaka, Miloša Janičića, koji se ozlijedio te je bio prisiljen otkazati borbu protiv Michala Michalskog.

Jedan crnogorski MMA borac doživio je nesreću, ali to odmah otvara veliku priliku za drugog. Tako se najbolje može opisati ono što se dogodilo i što je dovelo do promjene u programu KSW 48 priredbe, koja se održava idućeg vikenda. Miloš Janičić trebao je u Lublinu odraditi svoj debi nastup u poljskoj promociji, ali ozljeda mu to neće dozvoliti. Vlasnici KSW-a tako su posegnuli za borcem kojeg su upoznali na svom prošlom eventu. Naime, Savo Lazić bio je u kutu svog timskog kolege Aleksandra Ilića.

Vjerojatno na valu sjajnog Ilićevog nastupa, Lewandowski i Kawulski su nakon ozljede Janičića odlučili kontaktirati Lazića. “Hitman” je tu ponudu bez puno razmišljanja prihvatio. On dolazi iza najveće pobjede dosadašnje karijere. Na četvrtoj Megdanovoj priredbi savladao je Ilkina Gasimova iz Francuske, sudačkom odlukom nakon tri runde. U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri upisao je deset pobjeda i četiri poraza.

U Lublinu će Lazića čekati Michal Michalski. U pitanju je 29-godišnji poljski borac, koji je u KSW pristigao iz druge najveće poljske promocije, FEN. Ipak, u KSW kavezu je poražen u oba dosadašnja nastupa i ova borba bi mu mogla presuditi po pitanju ostanka na KSW rosteru. Tri pobjede ostvario je prekidom, a tri odlukom, dok su mu tri od četiri poraza također došla prekidom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI